På bussen påväg från Uppsala och hem mot Hällefors igen då!
Åkte upp i fredags… Tog det lugnt på kvällen!
Lördag var det 30-års fest! Skitkul!!!!
Söndag: Bakfull så in i h-vete…
Måndag: Bjöd Ylva och herrskapet på lasagne..
Igår… Tog det lugnt.
Idag: Åker hem… Hade gärna stannat ett tag då jag ska ta itu med pappas lgh. Han är på avvänjning igen och det är ju jag som får ta lasset att sköta om städningen när ingen annan har möjlighet. Det jag blir mest besviken på det är att jag inte får någonting tillbaka. Jag bara ska, ska, ska… Inte nog med att man fixar med soc så han har någonstans att bo.. Nä.. Jag ordnar det mesta till honom. Om inte annat lägger fram vad han behöver. Men får jag tillbaka nåt? Nej. Jag är så trött och besviken på honom. Fyyyy… Nu ska jag upp och städa så det ser hyfsat ut när städpatrullen kommer dit nästa vecka. Det blir att vädra ur först och främst, sen tvätta allt som går att tvätta, torka golv, tvätta mattor, sängkläder gardiner. Jag blir tokig! Men men.. bara att bita ihop!!! Jaja, nu ska jag kliva av bussen snart! Men vi hörs!