Godkväll alla underbara människor där ute!

Sitter nere i Karlshamn efter 3 helgers gig… Men imorgon tisdag ska jag få åka hem. Hem och bara njuta av allas sällskap där hemma! Nu är jag spelledig från Lallas i 1 månad… KATASTROF!!!!! Jag blir tokig om det inte kommer in mer jobb! Vad ska man leva av`? Ok, det brukar kunna vara kasst med jobb vid denna tid på året, men min plånbok tillåter inte semester just nu!!! Förhoppningsvis ska jag få jobba lite hemma som både assistent och butiksbiträde div sångjobb… Hoppas det i alla fall. Annars vet då f-n hur jag ska klara det! Man får börja vidta åtgärder. Den saken är klar! Har pratat med olika kontakter och alla är medvetna om hur landet ligger så har jag tur så kommer jag få andra typer av jobb som kan generera mer pengar och mer jobb! Håller tummar och tår på att detta blir bra! Och går det som det är planerat så blir detta ett lysande år!!! Åh… tänk allt jag ska göra! Det ska bytas fönster på huset, rustas färdigt invändigt. Tapeter, färg ,nya lister, golv!!!! Åhhh jag längtar!!! Så håll alla tummar ni med så kanske det går i uppfyllelse!!! Så kan jag även kunna känna att det är trygg inkomst varje månad. Men vi få invänta och ha is i magen fram tills jag vet mer…

Här i Karlshamn är det svinkallt! Kallt ute och även inne. Sitter med termosockor och halsduk, dubbla tröjor för att inte frysa häcken av mig! Men det hjälper då inte ett dugg! Får nog snart ta fram vantarna oxå.. Hahahahaha… och hur skulle det se ut dåsmiley…??? Men man får verkligen vara glad över att man inte är hemlös! Det tacka jag den allsmäktige för.

Ja, det händer mycket i ens tillvaro. Jag börjar äntligen bli frisk från min förkyldningen som jag har dragits med i över 2 månader. Och det känns underbart! Jag kan ta vilka toner jag vill och jag ge full gas i 6 timmar och inte vara hes efter! Det känns sååå skönt! Äntligen säger jag bara! Gått ner 5 kg sen den 5/1… känns oxå väldigt skönt! Äntligen under 60-sträcket!!!! Nu ska det bara trimmas när jag kommer hem! Känns bra som f-n! Nu ska jag ta mig ett stort glas kaffe och värma mig i halsduken och så småningom hoppa in i en varm dusch… NÄR VÄL VARMVATTNET KOMMIT TILLBAKA! Det räcker bara till en person. Och skulle man råka diska så är det iskallt! Hur kan man man sätta in en beredare på bara 50 l??? Dt räcker ingenstans!!! Man fryser verkligen röven av sig. Nästan faktiskt så det är frostvarning. Jag får vänta ett par timmar så ska det vara varmt nog.. HOPPAS JAG!!Då blir det helkroppsbehandling med skrubb, fotvård inpackning etc! Burrrrr vad skönt det ska bli!

Men nu ska jag dricka lite java så hörs vi en annan dag!

Take care och ha det gött!!!!