Godkväll på er!!!!!

Åhhh vad skönt! Äntligen på väg hem på det riktiga viset! Ska bli underbart att få komma hem imorgon och få mysa med alla som man har saknat! Förutom min älskling som jag saknar ihjäl mig efter! Men det är ju inte långt kvar som tur är… smiley

Nu ligger jag hemma hemma hos min älskade syster “Lola” och har varit här sen igår då jag kom från Karlshamn efter man hade spelat i helgen. Mycket nu! Men det är skönt att vara här, synd på sätt och vis att jag måste hem imorgon. Vi har det såå trevligt jag och syster. Ätit god mat och druckit Frozen strawberry Daquiri ikväll!!!! Fasiken så gott!!!

Har varit på Marieberg hela dagen och strosat tillsammans så det var kul. Hittade ett hårband på Indiska för 19.90. Billigt va´? Sen köpte jag en varsin basker till mamma och mig…. kunde inte låta bli…

På torsdag ska jag ju till Jennie och fixa”barret”!!!! Ska bli så gött att få bli lite ompysslad av henne. Ska troligtvis mysa lite med henne på fredag eller lördag. Men vi får se. Det visar sig, det brukar ju göra det. Nej nu ska jag ta och slå igen korkgluggarna och försöka sova lite.

Puss och kram