Hej på er! Då var det sista spelkvällen ikväll och man ska få åka av båten imorgon bitti!!!! Fy satan vad skönt! Ska bli helt underbart att få gå av! Vi blir ju bara lediga i ca 2 dagar sen ska man iväg igen då. Men sen efter det ska man få åka hem. Först till syster i Örerbo ett ar dagar och umgås lite! Ska bli gött. Det är så sällan vi umgås så det ska bli skönt faktiskt att få göra det nu bara hon och jag! Just nu sitter jag i dagrummet och pratar med Larry, Mattis och Jan-Åke och Karin, som förövrigt jobbar i baren!

Sen ska man äta och börja röja ur det sista i hytten! Fy fan vad skönt det ska bli att gå av denna jävla båtjävel!!!!!!! Ska bli helt underbart! Slippa ” idioter” och odrägliga passagerare som inte har vett nånstans´!

Ska bli sååååå sköööönt att åka hem! Åka hem till älsklingen!!!!! Till alla i familjen!!!! Saknar alla jättemycket nu!!!!!

Men imorgon kväll är jag anträffbar för övriga världen igen då jag har mobilen som vanligt igen! Men ha det gott så hörs vi imorgon!

Puss och kram!!!!!