Hej på er!!!!

Fortfarande ute till havs och jobbar! Hörde att det är snöstorm i England och att det är på väg hit! Hahahaha…. då kan det bli blåsigt! Kan bli lite ruffigt då kanske. Och så var man äntligen nere på ensiffrigt antal dadar kvar! Går av båten den 10/2!!!! Ska bli såååå skönt att komma bort från dessa människor! Får inte säga så men jag gör det i alla fall!!!! Det enda som är positivt med denna resa är att det är väldigt vackert och fint. Men det spelar just nu ingen roll. Vill bara hem till mina kära och min älskling! Ska bli så skönt att få pussa och krama på honom!

Imorgon ska man slabba igen! Då ska jag handla lite parfym och kanske lite smink. Luktade på Chanel Eau de fraiche…. Helsike vad gott det den luktar! Måste nog köpa den! Annars blir det att köpa den i mars när jag ska på Oslobåten.

Nej nu blir det nog att gå och slappa lite tills i kväll. Ha det så bra så länge!!!!

Vackert va´?