…. du är allt så underbar så det räcker med hälften! Får så dåligt samvete när jag inte hört av mig på ett tag! Du ska veta det att jag älskar dig gumman! Och det kommer att gå super för dig! Jag finns där för dig om du behöver mig ska du veta! Och glöm inte att du är vacker som du är! Som jag brukar säga till mig själv när en dålig dag händer, man tittar sig själv i spegeln och säger: Fan alltså…. det kanske inte är så illa trots allt…. det finns ju dom som ser värre ut!!!! Och det min gumma, det hjälper! Gräv inte ner dig utan sikta uppåt! Jag hjälper dig på vägen om du vill! Jag tänker på dig ska du veta! Du är verkligen en underbar vän…. måste nog lägga till dig i det första inläggen tror jag! Sen ska vi ge alla “nördar” lite att prata om när vi åker på kryssning!!!! Fy fasiken vad gött!!!! Hoppas det blir så!!!!Måste ta och planera det!!! Puss på dig Linda och tack för att du finns!!!!