Blog ImageVälkomma allihopa till min lilla bekännelseblogg där både du och jag kan prata om våran trista vardag!

Idag är det fruktansvärt kallt ute! Ren innesittardag faktiskt! Sitter nu med myskläder och raggsockor med kaffekoppen i handen och funderar febrilt på vad jag ska skriva! Är ju inte så van med detta! Men det kan ju inte vara jobbigare än att skriva dagbok…. smiley Oj då…. nu avslöjade jag det visst! Har precis förvällt lite svamp som jag ska göra sås på! Gött det!

Pratade med några vänner idag. Vad är det som händer så fort det blir höst? Tycker många människor blir deppiga och hängiga. Jag fattar ingenting! Man blir bara så himla less på det! Sen kan man oxå fråga sig hur vi fungerar ibland. Att vi är djur, ja det stämmer… men behöver det betyda att vänner ska gräva ner sig helt och hållet och att folk inte ska lägga märke till dom? Då är man ju i liknelse med rovdjuren i Afrika. Dom jagar och äter på “gnun” under tiden den lider sen skiter dom i det! Jag fattar inte! Vissa människor skulle inte få kalla sig som vän och pålitlig!!! Bästa namnet vore nog gam, äter på aset sen flyr därifrån och låter dom ruttna! Tur som är är ju inte ALLA så! Man har några få enstaka som ALLTID finns där, tex som mina UNDERBARA vänner, Jennie, Linda, Kathy,Tina, Maria, Sandra, Ida och Jessi. Det är vänner som jag skulle gå över lik för om det hände något! Vi hörs senare! Nu ska jag börja med maten! Puss och kram hela dan!